Live Locatie Training

Uiteraard is het ook mogelijk om een Live Locatie Training uit te laten voeren. Als training op zich óf als onderdeel van een volledig trainings traject.

Ik verzorg trainingen op het gebied van communicatie, leidinggeven, commercie en persoonlijke ontwikkeling met als specialisme het beheersen van Agressie. Zie ook www.agressiebeheersen.nl 

Een Live Locatie Training kan incompany worden uitgevoerd of op een externe locatie.

Aan een Live Locatie Training gaat een intake vooraf om wensen, leerdoelen, taakvolwassenheid en overige zaken te bespreken die voor het behalen van een optimaal resultaat belangrijk zijn.

Als onderdeel van de Live Locatie Training wordt de deelnemers gevraagd een digitaal intake formulier in te vullen. Die informatie wordt door de trainer gebruikt als voorbereiding op de uitvoering van de training.

De trainingen worden dus maximaal afgestemd op zowel de doelstellingen van de organisatie als op de doelstellingen van de individuele deelnemers.

Als de Live Locatie Training voorafgegaan wordt door een Video Training en/of een Live Online Training kan de tijd maximaal benut worden voor nadere uitleg, verdieping, reflectie en oefeningen, met of zonder acteur.

Ik werk met all-in prijzen. De prijsopgave is altijd inclusief:
• Intake
• Voorbereiding
• Trainingsmateriaal
• Evaluatie
• Reiskosten
• Enzovoort

Bovendien ben ik CRKBO geregistreerd. Daarmee voldoen alle trainingen en overige dienstverlening aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Bijkomend voordeel voor mijn opdrachtgevers is dat de trainingen en overige dienstverlening vrij zijn gesteld van btw.

Uw investering moet duidelijk zijn en geen verrassingen bevatten. Verrassen doe ik graag door het leveren van maximale kwaliteit.