Video Training

Je zoekt een training voor jezelf of je medewerkers. Het leereffect moet erg groot zijn. De borging optimaal. De investering laag.

Mijn kennis en ervaring die ik in 23 jaar ontwikkelde, heb ik gebundeld in trainingsvideo's. Een zeer effectieve methode van leren met een maximale transfer naar de praktijk.

Een Video Training ondersteunt maximaal de individuele leerstijlen kijken, luisteren, lezen en doen. De nieuwste inzichten op het gebied van effectief leren worden ingezet.

De korte modules, het bepalen van de eigen leermomenten, de mogelijkheid om de inhoud onbeperkt terug te kunnen zien, de grote herkenbaarheid en toepasbaarheid van zowel inhoud als context, maken een Video Training tot de meest efficiënte manier om medewerkers krachtig en structureel te ondersteunen in hun (professionele) ontwikkeling.

De video trainingen zijn opgebouwd in korte modules van ongeveer 1 kwartier. De deelnemers krijgen alle informatie digitaal tot hun beschikking.

De relevante achtergrond informatie, de presentatie, de herkenbare praktijkvoorbeelden, de oefeningen en de praktijkopdrachten zorgen dat de stof maximaal herkenbaar is, doorleefd wordt en beklijft.

De Video Trainingen worden bekeken op een speciaal voor jouw organisatie toegankelijke gemaakte online omgeving.

De deelnemer bekijkt de video op het moment dat het 't beste uitkomt. Uiteraard kan de Video Training ook in delen bekeken worden.

Een Video Training kost een fractie van wat over het algemeen betaald wordt voor een Live Locatie Training.

Een Video Training kan als leermiddel op zich ingezet worden of als onderdeel van een compleet trainings traject.

De basis wordt in dat geval gelegd met behulp van de Video Training waardoor de Live Online Trainingen en/of de Live Locatie Trainingen zeer effectief en efficiënt kunnen worden gebruikt voor verdere verdieping, verduidelijking, reflectie en oefening, met of zonder inzet van een trainingsacteur.