20. jan, 2019

Coaching op Gran Canaria

www.grancanariacoaching.nl 

Ik breng wat ik zelf leuk en zinvol vind met elkaar in contact: coaching, voeding, massage en mijn passie voor het heerlijke eiland Gran Canaria.

Uit deze mix is een programma ontstaan: De (Ont)Spanje week. Dit programma bied ik aan als coachings- en bezinningsweek voor mensen die én een leuke vakantie willen hebben én tegelijkertijd willen werken aan hun persoonlijke en/of professionele vraagstukken.

Ik geef graag het beste van mezelf om mensen een fantastische week op Gran Canaria te bezorgen. Ik deel graag het beste van mijn jarenlange ervaring als trainer en coach en ik deel graag het beste wat ik heb geleerd in de opleidingen die ik op dit vlak heb gevolgd. Naast mijn algemene trainersopleiding, heb ik specifiek mijn coachvaardigheden verder aangescherpt in opleidingen op het gebied van NLP, PMA, Transactionele analyse, HBDI en RET. Maar belangrijker dan een methode op zich, vind ik dat we vooral heel practisch moeten bezien waarmee jij het meest krachtig ondersteunt wordt in de ontwikkeling die jij graag wil. 

Persoonlijke aandacht: 

Mijn drijfveer is om jou te helpen jouw eigen persoonlijke talenten (verder) te ontdekken en hoe je ze zo effectief mogelijk kan inzetten in je persoonlijke- en professionele leven. Ik wil je daar heel graag mee helpen door je mijn volledige aandacht te geven en jou zo goed mogelijk te faciliteren. Want uiteindelijk is het belangrijkste natuurlijk dat jij jouw eigen mogelijkheden (verder) ontdekt en welke ontwikkeling daar nog in zit.

Ik richt mijn aandacht geheel op jou. Ik moedig je aan. Ik confronteer je, daar waar dat nodig is. Ik spiegel en bied een luisterend oor. Alles uiteraard vanuit en met aandacht, integriteit, liefde en compassie.

Energie:

Ik geloof dat alles energie is en dat mensen het meest gelukkig zijn en het best functioneren als de energie stroomt. Als alles wat je doet, energie oplevert. Ik doe er tijdens de (Ont)Spanje week op Gran Canaria dan ook alles aan om bij te dragen aan het laten stromen van de energie in het algemeen en jouw energie in het bijzonder.

Heb vertrouwen:

Durven vertrouwen is een belangrijke eigenschap voor een stevig fundament. Vertrouwen zonder naïef te worden overigens. Vertrouwen wat gebasseerd is op een volledig vertrouwen in jezelf en de beslissingen die je neemt. Het programma helpt je om onzekerheden op te sporen die jouw vertrouwen ondermijnen. Ik help je om deze stoorzenders voor goed te verwijderen uit je systeem. Hoe steviger je letterlijk in je schoenen staat, hoe flexibeler en succesvoller je kunt reageren op situaties waar je mee te maken hebt.

Uitzicht op inzicht:

De natuur op dit prachtige eiland als werkruimte, zie ik als een waardevolle meerwaarde. Het geeft letterlijk "Uitzicht op inzicht", al ruim 20 jaar de slogan van mijn bedrijf. Je kijkt op diverse locaties, vanuit verschillende perspectieven naar jezelf en jouw situatie. Je wordt waarnemer en krijgt inzichten. Ik faciliteer je om je nieuw verworven energie en je inzichten in te zetten om antwoorden te vinden op jouw vragen. Je herwint of versterkt jouw zelfvertrouwen en doorbreekt patronen die niet meer helpend zijn.