Over mij

Na mijn opleiding aan het Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten ben ik naast mijn theaterwerk gaan lesgeven en gaan acteren in trainingen. Na een omscholing ben ik zelf trainingen en coaching gaan verzorgen. Inmiddels verzorg ik ruim 23 jaar trainingen en coaching op het gebied van communicatie, leidinggeven, commercie en persoonlijke ontwikkeling.


Ik deel graag het beste van mijn jarenlange ervaring als trainer en coach en ik deel graag het beste wat ik heb geleerd in de opleidingen die ik op dit vlak heb gevolgd. Naast mijn algemene trainersopleiding, heb ik specifiek mijn coachvaardigheden verder aangescherpt in opleidingen op het gebied van NLP, PMA, Transactionele analyse, HBDI, RET en PPA/DISC. Maar belangrijker dan een methode op zich, vind ik dat tijdens trainingen en coaching vooral heel praktisch bezien moet worden waarmee de deelnemers het meest krachtig ondersteunt worden in de ontwikkeling die men wil. 

Ik moedig aan. Ik confronteer. Ik spiegel en bied een luisterend oor.

Mijn aanpak kenmerkt zich door de laagdrempeligheid. Ik vind het mijn taak om bijvoorbeeld via passende werkvormen en het scheppen van een goede sfeer een zo open en prettig mogelijk klimaat te scheppen. Mensen moeten het ook leuk hebben tijdens de training. Plezier en inhoud combineren. Mensen motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf, de ander en de situatie te halen. En zorgen dat er over en weer commitment ontstaat om de transfer van het geleerde naar de praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen.